Verzendkosten & LevertijdenVerzendkosten


Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland met een totaalbedrag van €25,- of hoger worden gratis verzonden. Voor bestellingen met een totaalbedrag onder €25,- worden verzendkosten in rekening gebracht. Voor zendingen naar België ligt het bedrag voor gratis zendingen op een bedrag vanaf €50,-  De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of kortingsbonnen. Voor zendingen onder rembours worden de gemaakte verzendkosten altijd inrekening gebracht naar de klant. De kosten voor verzending verschillen per land van bestemming en zijn als volgt:

Verzendkosten voor zendingen naar Nederland:
Totaalbedrag tot €25,00: verzendkosten €6,95
Totaalbedrag €25 of hoger: gratis verzending
Kosten voor verzending onder rembours: 18,50         

Verzendkosten voor zendingen naar België:
Totaalbedrag tot €50,00: verzendkosten €11,50
Totaalbedrag €50 of hoger: gratis verzending


Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Hiermee kunnen we de ontvangst van jouw product zo goed mogelijk waarborgen.


Levertijden:


Maandag t/m zondag:
Voor 23:00 uur besteld = bezorging binnen 1 maximaal 2werkdagen.

Indien je dus de bestelling bestelt en betaalt op maandag t/m zondag vóór 23:00 uur, wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Dit betekent dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebt. Dit geldt niet voor producten die wij niet op voorraad hebben. De verwachte levertijd staat aangegeven bij het product. Bijna alle producten kunnen wij binnen 8 werkdagen leveren. Indien het langer duurt informeren wij je altijd van te voren.

Het is bij ons niet bekend op welke tijdstip de bezorger jouw bestelling komt afleveren. Zodra wij het pakket aanbieden bij PostNL ontvang je automatisch op het door jou opgegeven emailadres een trackingcode. Met deze code kun je jouw pakket volgen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x