Betaalmethoden


Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

        - Internetbankieren via iDEAL
        - Bankoverschrijving (vooraf)
        - Rembours zending/betaling
        - Creditcards
        - Bancontact / Mister Cash (België)

Small-land.nl streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie BV (www.mollie.com). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Mollie de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de Mollie betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Be Easy Digital. Small-land.nl is een onderdeel van Be Easy Digital.iDEAL (internetbankieren)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

- iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
- Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.


Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).Bankoverschrijving (vooraf)

Tijdens het plaatsen van een bestelling via onze website kunt u kiezen voor de betaalmethode “Bankoverschrijving” Na het afronden van uw bestelling maakt u dan zelfstandig het volledige factuur bedrag, onder vermelding van het juiste factuurnummer, over op de rekening van small-land.nl. NL35INGB0004324523 ten name van: Be Easy Digital.

Zodra het volledige factuurbedrag op onze rekening is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.   

 Rembours zending/betaling

Indien u kiest voor verzending onder Rembours wordt uw bestelling verzonden en betaald u deze pas aan deur op het moment dat de bezorger van PostNL uw bestelling aflevert.

Let Op!: Deze verzendmethode brengt extra kosten met zich mee die wij dan ook doorbelasten. Kosten voor verzending onder rembours bedragen €18,50. Dit wordt tijdens het bestelproces ook duidelijk aangegeven.Creditcards: Visa en Mastercard

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa of Mastercard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

- Creditcardnummer

- Vervaldatum (maand / jaartal)

- CVC-code (verificatiecode)

- Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Mollie BV het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Mollie BV een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

- Naam

- Adres

- Telefoonnummer

- Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.Bancontact / Mister Cash (online bankieren België)

Met Bancontact / Mister Cash kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact / Mister Cash:

- Veilig betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank

- De betaling gebeurt onmiddellijk en je rekent de aankoop meteen af

- Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode

- Alle grote banken in België zijn aangesloten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x