Over Small-LandSpeelgoed met een hart van Hout!

Small-land.nl is de speelgoedwinkel voor jong en oud. Door het grote aanbod van door de 500 artikelen is er in onze webwinkel voor iedereen iets te vinden. Small-land.nl is een webwinkel dat zich voornamelijk gespecialiseerd heeft in houten speelgoed. Alle producten vermeld op onze website zijn van hoogwaardige kwaliteit en allen geproduceerd en getest via de hoogste Europees normen.

Small-land is echter ook veel meer dan een speelgoedwinkel op zich. Door een grote keuze aan educatief speelgoed en andere materialen is het assortiment ook zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en ga zo maar door.

Geschiedenis

Small Land is onderdeel van moederbedrijf Be Easy Digital. Be Easy Digital is half 2009 opgericht door Jeroen Buijs. De eerste jaren werd gestart met een kleinschalige webshop in consumenten elektronica. Vanaf 2013 namen de bedrijfsactiviteiten op het gebied van webdesign en Hosting sterk toe en werd na enige succesvolle jaren de webwinkel in consumenten elektronica afgestoten. Eind 2015 heeft Be Easy Digital de webshop small-land.nl overgenomen van de voorgaande eigenaar. Ook deze webwinkel is inmiddels omgetoverd tot een online succes en een heus speelgoed paradijs.  

Naast het leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten staat service hoog in het vaandel bij small-land.nl en Be Easy digital. Goede service en persoonlijk contact met de klant is een van de speerpunten binnen onze organisatie. Wij hopen u vanaf deze dag tot ver in de toekomst als klant te mogen verwelkomen.   

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x