Insteek Puzzels

Sorteer op:

Vrolijke bonte dieren in naïef design moeten in de multiplex-lijst worden samengevoegd tot een veelkleurig beeld! 12 puzzelstukjes stimuleren de vorm- en kleurherkenning op speelse wijze.
€8,95
Cijfers en dieren combineren, op een bijzondere manier. Op deze houten plank worden verschillende diertjes in een bepaald aantal afgebeeld. De cijfers van één tot tien moeten worden toegewezen aan de betreffende puzzelstukjes. Een geweldig spel voor ...
€8,95
Zo maken peuters thuis kennis met leuke speelkameraden en trainen spelenderwijs hun oog-hand-coördinatie, terwijl ze hond, kat, goudvis en papegaai juist plaatsen.
€8,95
Zo maken peuters thuis kennis met de klassieke dierentuindieren en trainen ze spelenderwijs hun oog-hand-coördinatie, terwijl ze hond, kat, goudvis en papegaai juist plaatsen.
€8,95
Zo maken peuters thuis kennis met vervoermiddelen over land, door water en lucht en trainen spelenderwijs hun hand-oog coördinatie, terwijl ze vliegtuig, locomotief, auto en schip juist plaatsen.
€8,95
Zo maken peuters kennis met de "klassiekers" van de boerderij en trainen spelenderwijs hun hand-oog coördinatie, terwijl ze paard, schaap, koe en varken juist plaatsen.
€8,95
Hier is veel voor dieren te beleven! Grappige dierenkopjes zijn op het geperste hout gekonterfeit en goed te pakken. De zwart-witte tekening op het puzzelbord verlicht de toewijzing. Zo wordt ieder puzzeldeel juist geplaatst. Een puzzelpret, die in h...
€9,95
Snavel, hoornen of lange oren - ieder dierenkop heeft zich eigen vorm. In ieder tallenveld van dit houtpuzzel past een hoofd. Tips geeft het lievelingsvoeder van het desbetreffende dier.
€9,95
Berenjong en berenmoeder zwerven in hun territorium rond en steken ook deze kleurige houten puzzel over. Het leuke is dat het complete alfabet is afgebeeld en dat de beren erbij helpen om de juiste volgorde aan te houden. De houten puzzelstukjes zijn...
€9,95
Spelenderwijs het alfabet leren – met deze hout puzzel is het mogelijk. De voorgevormde plaatshouders laten al vermoeden welke vorm de juiste is. Bonte opdrukken motiveren kinderen nog meer de juiste volgorde te vinden. Een fantastische houten puzzel...
€9,95
Sale
Spelend het ABC leren en tegelijk de motoriek oefenen, daarvoor is deze insteekpuzzel als het ware gemaakt.
€5,99 €7,99
Spelend het ABC leren en tegelijk de motoriek oefenen, daarvoor is deze insteekpuzzel als het ware gemaakt.
€7,95
Cross, circle, triangle - zo leren peuters spelenderwijs al engels in de bewaarschool. Verschillende geometrische vormen worden op het kleurig geschilderde hout puzzel gelegd. De enkele vormen zijn benoemd en verhogen spelenderwijs het herinnering ef...
€11,95
9 bont gelakte houten elementen in verschillende geometrische vormen worden op het houten puzzel gelegd. Met deze insteekpuzzel worden concentratie, geduld en het gevoel voor vormen en kleuren gestimuleerd.
€8,95
Puzzels van bedrukt hout laten verschillende gelaatsuitdrukkingen zien. Door de veelsoortige vormgevingsmogelijkheden van de gezichten is deze puzzel een aardige uitdaging voor de allerkleinsten!
€11,95
Het steekpuzzel met het rups-motief van de populaire boekklassieker van Eric Carle traint de handigheid van kleine kinderhanden. Tijdens het spel ontwikkelen kinderen de zin voor vormen, omdat de hout onderdelen verschillende vormen hebben.
€16,95
Korte tijd voor het naar bed gaan ravotten het zandmannetje en zijn vrienden nog in de tuin. Maar wie hoort aan welke plaats? Kleine boemelaars ontdekken het bij dit puzzel zeker heel vlug.
€8,95
Baby Puzzel met houten grepen.
€9,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x