Blok Puzzels

Sorteer op:

Op 16 houten blokken (4,5 x 4,5 cm) zijn 6 verschillende motieven in naïef design een uitdaging voor de vorm- en kleurherkenning van de kleine puzzelliefhebbers! In de handige houten lijst worden hier met behulp van de kindvriendelijke motieven de va...
€12,95
Koeien, eenden, varkens, paarden, kippen en schapen voelen zich kiplekker op de boerderij. Deze kleurige blokpuzzel met negen lichte delen zorgt altijd opnieuw voor plezier.
€12,95
Op ontdekkingstour met dolfijnen, muizen en andere dieren is het plezier verzekerd. Blokpuzzel met 15 blokken in een houtenbox
€9,95
Eend in de sneeuw, kikker in de regen, poes in de herfstbladeren - het weer en de kleur van de dieren geven tips, welke delen bijeen horen. Speelplezier met zes verschillende suikerzoete motieven biedt dit 9-delig hout blokpuzzel.
€9,95
Zes kleine bloemenfeeën genieten de kleurige bloemenbetovering van de zomer. De schattige puzzel bestaat uit een speelbox met negen houten puzzeldelen en zes voorbeelden.
€9,95
Een dag in het leven van de kleine Bruno. Het schattige hout blokpuzzel toont zes schattige motieven met de kleine beer.
€9,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x