3D Puzzels

Sorteer op:

Set van 2 vrolijke uilenpuzzels bestaande uit 3stukken.
€9,95
Vier grote insteekblokken van hout tonen vier verschillende dierenmotieven. Leuk spel om de motoriek te stimuleren.
€14,95
Sale
Piraat, papegaai en schateiland worden samen met het piratenschip, een kist met goud, vuurtoren en kanon geplaatst. De houten insteekfiguren kunnen willekeurig worden geplaatst Een geweldig speel op reis, omdat het weinig ruimte nodig heeft.
€15,95 €12,95
Om de fijne motoriek van het kind te stimuleren, kan met dit insteekspel van hout worden geoefend. De robuuste houten blokken zijn met boerderijmotieven bedrukt en laten de kleintjes de dierenmotieven leren. Twee houten tandwielen maken het zicht van...
€17,95
Een koe met trekker van schitterend kleurig gelakt hout elementen laten zich met kundige vingers in elkaar zetten en sterke magneten in de 9 onderdelen houden het kunstwerk bij een. De afgerond kanten van de verschillend gevormde delen met gladde lak...
€11,95
Dit hoogwaardig vervaardigde en veelkleurig gelakte insteekspel van geslepen hout daagt de motoriek van kleine handen uit! Ook leren kinderen hier een aantal belangrijke verkeerstekens kennen.
€15,95
Bont bedrukte bouwblokken in diverse vormen worden op 3 stokken gestoken. Hier kunnen de kinderen verschillende vormen leren kennen en de motoriek verbeteren.
€19,95
De houten slang moet in elkaar gezet worden. Het ABC helpt daar enorm mee. Dankzij de 2 cm brede stukken kan de slang ook rechop staan. Deze slang helpt de motorische ontwikkeling en zorgt ervoor dat het kind inzicht krijgt in het alfabet.
€11,95
Vormherkenning en motoriektraining brengt deze 3-dlg. puzzel van stevig multiplex met kleurige motieven voor kleine vingers!
€5,95
Vormherkenning en motoriektraining brengt deze 3-dlg. puzzel van stevig multiplex met kleurige motieven voor kleine vingers!
€5,95
Niet op het neusje, maar op het hoofd: de krab danst het krokodil rond, de inktvis op de krab... Soepel passen die drie hout dieren bij elkaar en vormen zo een klein puzzel. Het schoolt de vorm herkenning en traint het ruimtelijke begrijpen van peute...
€6,95
Soepel passen die drie hout dieren bij elkaar en vormen zo een klein puzzel.
Het schoolt de vorm herkenning en traint het ruimtelijke begrijpen van peuters.
€6,95
Dit kleurrijke piratenschip bestaat uit 8 verschillende blokken. Ideaal voor het trainen van de fijne motoriek. Daarnaast is dit kleurrijke schip een verfraaiing voor iedere kinderkamer of speelhoek.
€9,95
Deze jonge prinses wil altijd op zijn mooist voor de dag komen. Hul deze dame in diverse mooie outfits met de verschillende kledingstukken van hout in de felste en mooiste kleuren. Leg alle kledingstukken op de juiste plaats.
€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x