Treinen

Sorteer op:

Fijn geglazuurd hout, bewegende en afneembare delen.
€24,95
Prachtig bont gelakt is deze trein om achter je aan te trekken. De 3 aanhangwagens hebben 3 cilinders, 2 insteekblokken en 6 plaatjes geladen voor het oefenen van de motoriek en de vormherkenning!
€19,95
Een trein met veel fantastische kleuren, die naar believen veranderd kunnen worden. De houtblokjes worden eenvoudig verplaatst. De locomotief en de twee wagonnetjes laten zich aan elkaar koppelen en middels touwtje achterna trekken.
€12,95
Kleurige spelplezier met volle stoom: De lok voor de tractie transporteert drie groene en gele gestapelde houtblokjes door de kinderkamer. Deze kleurig gelakte lok met wagonnetje schoolt het zintuiglijke vermogen van peuters.
€47,95
13-delig.
€17,95
Fijn vervaardigd en gedeeltelijk bont gelazuurd is deze geweldige locomotief van beukenhout. Bij het rollen draaien de 8 blokken aan hun stangen vrolijk in het rond.
€14,95
Kleurig plezier voor kleine fans van het bewegende spel is deze locomotief van fijn geslepen beukenhout! De geweldige kwaliteit, een knarsend geluid in de "ketel" en de bij het achteraan trekken draaiende bestuurderscabine staan garant voor plezier...
€8,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x