Houten Treinbaan

Sorteer op:

Iedere trein moet een keer goed worden schoongewreven! Met deze wasinstallatie van hout haalt u het "vet" weg en staat de trein als nieuw te glanzen. De wasinstallatie kan op de gangbare rails gestoken en geïntegreerd worden. Twee rubberrollen zijn...
€16,95
Met 46-delig toebehoren. De starter-set voor sporen van hout. Het juiste spoor voor kinderen die net belangstelling beginnen te krijgen voor de spoorwegen.
€44,95
Fascinatie sporen en treinen - hier worden alle kinderwensen ingewilligd! De elektrische spoor met licht, voor- en achteruitvaart en aanhanger op 10 spoorbaandelen van massief beukenhout brengt fantasievolle speeluren! De vele elementen, 1 traktor va...
€27,50
Dorp-bouwdoos met 46 delen.
€19,95
140-dlg. Inclusief seinhuisje. Voor spoorwegliefhebbers absoluut noodzakelijk toebehoren voor de uitbreiding van onze sporen! Nieuwe mogelijkheden maken de vraag van de altijd goed verkochte sporen nog groter!
€82,50
100 delen, royaal toebehoren. Rails met andere sporen te combineren.
€79,95
114-dlg. Een levendige arbeidswereld in de kinderkamer is dit royale spoor, waarbij de rails op pijlers steunend stijgen!Als spoor op zich of als uitbreiding van bestaande spoorwegsystemen.
€93,95
Sale
Grote Houten spoorbaan met Viaduct. 101 delen, veel toebehoren. Rails met andere sporen te combineren.
€67,95 €59,50
Sale
Speelplezier en fascinatie voor spelen die bewegen biedt deze trein met veelsoortig toebehoren! Huizen, bruggen, auto´s, borden, kraan en nog veel meer geven kinderen toegang tot de wereld van de volwassenen.
€114,95 €102,95
Heerlijk spelplezier met dit houten spoor op 2 niveaus! De royale toebehoren (2 treinen met 2 wagons, parkeergarage-achtergrond, tunnels, bruggen, auto´s, huizen, voorbijgangers en borden) zorgen voor heerlijke uurtjes spelen.
€110,95
Reisavontuur op 2 niveaus biedt deze geweldige baan met 34 railstukken, 2 bruggen, 1 tunnel en een afrit voor het naar beneden suizen over de sporen! Met lift en royaal toebehoren (huizen, bomen, voertuigen, borden, signaalinstallaties etc.).
€99,95
In deze bont gelakt loods van stevig multiplex kunnen 5 treinen op verschillende plaatsen worden geparkeerd!
€27,95
Sale
Vijf uur, instappen a.u.b.! Het nostalgische station geeft de hout trein groen licht voor het voorrijden en is een keurige verruiming voor de klassieke hout treinen. Dubbelzijdig bespeelbaar en compatibel met hout spoorstaven, bied het station een gr...
€17,95 €15,95
Deze nostalgische doorloopstation is compatibel met alle elementen van houttreinen en belooft veel plezier. Wachtzone met zitbanken, afstandswaarschuwingen en twee zijuitgangen zorgen voor realistisch speel.
€22,95
Met een locomotiefdepot met afneembaar dak, 1 ophaalbrug, 1 seinhuisje en 4 wissels.
€34,95
Veel speelplezier biedt dit toebehoren voor onze fantastische spoorwereld! Aan een stelwieltje worden twee elementen van de sporen opgetrokken.
€18,95
6-delig. Locomotief en wagons met magneetverbindingen verhogen de speelwaarde van de sporen.
€16,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x