Knikker en Kogelbanen

Sorteer op:

Vrolijk kleurige dolfijnen geven elkaar de geplaatste glazen knikkers met hun mond en tenslotte lopen de knikkers over metalen klankplaatjes naar het doel! Levendig spel met kleurige houten figuren en een hoogwaardig vervaardigde stander van blank ge...
€19,95
In het design van de sprookjesachtige Leonie-serie is deze bont gelakte kogelbaan! 3 met sterren versierde kogels lopen ratelend de baan af en fascineren ogen en handen!
€37,95
Sale
Stevige baan van bont gelakt hout met standers van natuurlijk hout. 3 met sterren getooide kogels lopen ratelend de baan af - zo worden handen en ogen boeiend beziggehouden!
€29,95 €24,95
Met de kleurige knikkers kunt u zelf bepalen hoe het knikker-parcours eruit komt te zien. Steiler of vlakker. Daarmee verandert ook de snelheid van de knikkers.
€30,95
3 vrolijke en bontgekleurde vissen rollen de hoogwaardige baan van transparant gelakt beukenhout en bont gelakt multiplex af. Op het 2e niveau komen ze tegen een bel aan. Klinkende bewegingsspelen fascineren alle kinderen en stimuleren de motoriek.
€42,95
Van glas in verschillende afmetingen en kleuren. 2 zakken van 40 stuks.
€6,95
Hoogwaardig vervaardigde bouwblokken, bont gelakt en natuurlijk geven aan kleine architecten veel speelruimte voor ideeën! Als de blokken planmatig worden opgestapeld, kunnen de knikkers in een ontstane baan naar beneden rollen.
€42,50
Wie heeft hier toch in alle appels gebeten? De "boosdoeners" suizen snel de boom uit! 4 kleurige "muizen"-auto´s klepperen vrolijk over 8 niveaus naar beneden.
€17,95
Sale
Van hoogwaardig vervaardigd massief hout brengt deze grote kogelbaan beweging in het spel! Op de rails lopen 3 kleurige kogels, een auto, een tolschijf en een wals met binnenliggende bel de niveaus al klingelend en ratelend naar beneden!
€73,00 €69,95
Over 6 niveaus lopen 4 kleurige houten wagens pijlsnel naar beneden en fascineren kinderhanden en -ogen! De opgeplaatste vrolijke pinguïns en het "ijzige" design brengen een vurige ijver in het spel.
€24,95
Sale
Met deze hoogwaardig vervaardigde baan van stevig multiplex stimuleren 3 motoriekspellen de vaardigheden van de vingers! In de lijst rolt een kleurige houten wals klepperend de verdiepingen af.
€21,56 €19,95
Deze fraai gevormde houten toren is een vrolijk klopspel! Met vrolijk klikklakken lopen de 3 bont gelakte houten kogels na een klap met de hamer de kleurige treden af!
€24,95
Knikker en Kogelbanen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x