Accessoires

Sorteer op:

Een decoratieve standaard presenteert 6 lekker uitziende gebakjes voor poppenparty's, winkeltjes en kinderkeukens. Gedetailleerd bont gelakt zijn de delen van hout. Een fraaie en geweldige speluitbreiding in de kinderkamer.
€19,95
Een decoratieve standaard presenteert lekker uitziende zoetigheden voor poppenparty's, winkeltjes en kinderkeukens. Gedetailleerd bont gelakt zijn de delen van hout. Een fraaie en geweldige speluitbreiding in de kinderkamer.
€24,50
Fraai gevormd en kleurrijk van massief hout voortreffelijk vervaardigd biedt deze staande mixer realistisch spelen in de kinderkeuken! De draaiknoppen voor garde en regelschakelaar met klikgeluiden vergroten de speelwaarde nog extra. Roerkom (Ø ca. 1...
€23,95
Deur met magneet, waspoederlade, trommel met kruk, draaibaar.
€67,50
Klep met magneet, grote lade.
€61,50
Bij ieder koffiepraatje hoort een goed uitgerust etagère. Deze etagère serveert bonte koekjes, pralines en muffins. Voor ieder snoepsnuitje is er iets erbij! Op de meegeleverde plaat wordt geserveerd.
€21,95
Taartjes, petit fours, koekjes maar ook jam en cream-cheese kunnen op deze spel-etagère gedecoreerd worden. Op drie etages veel spelplezier met het 11-delige set.
€34,95
De grill is compleet van hout gemaakt. De grill rooster makkelijk boven opleggen en de kooltjes worden "gloeiend heet". Om lekker te eten zijn er nog grill stokjes met uitjes, bacon, vis en groente.
€39,95
Kist met Melkflessen, Set van 12 stuks.
€13,95
Kist met 24 kleurige vissen als geweldige speluitbreiding voor kinderkeukens en -winkeltjes! Met de gedetailleerd vervaardigde vissen van vilt worden fantastische menu´s geserveerd en het aanbod in het winkeltje fantasievol uitgebreid.
€11,95
Kist met 24 kleurige groentedelen als geweldige speluitbreiding voor kinderkeukens en -winkeltjes! Met de gedetailleerd vervaardigde paddenstoelen en aardappelen van vilt worden fantastische menu´s geserveerd en het aanbod in het winkeltje fantasievo...
€11,95
Kist met 36 kleurige groentedelen als geweldige speluitbreiding voor kinderkeukens en -winkeltjes! Met de gedetailleerd vervaardigde paprika's van vilt worden fantastische menu´s geserveerd en het aanbod in het winkeltje fantasievol uitgebreid.
€11,95
Kist met 36 kleurige groentedelen als geweldige speluitbreiding voor kinderkeukens en -winkeltjes! Met de gedetailleerd vervaardigde aspergestengels en erwtenpeulen van vilt worden fantastische menu´s geserveerd en het aanbod in het winkeltje fantasi...
€13,95
In de stevige kist van kartonnage zitten 11 delen van bont gelakt hout in een nest van kunstgras. Een geweldige accessoire voor realistisch spelen in kinderwinkeltjes. Passend ook voor de verkoopstand.
€13,50
In de stevige kist van kartonnage zitten 11 delen van bont gelakt hout in een nest van kunstgras. Een geweldige accessoire voor realistisch spelen in kinderwinkeltjes. Passend ook voor de verkoopstand.
€13,50
Speelgeld cassette gevuld met speelgeld.
€9,95
Houten Groentekist met verschillende groentesoorten gevuld.
€13,95
Voor de wekelijkse grote boodschap: In deze rooie vilttas kun je veel stoppen. Taalloze bekende merken van levensmiddelen - net als de originelen - kunnen in het winkel rek gedeponeerd en daarna de boodschappen tas ingestouwd worden. Een leuke invull...
€19,95
Heel praktisch: In deze winkelmand kan veel in. Of miniatuur van merkproducten of "verse" levensmiddelen van kunststof - zo maakt boodschappen doen echt plezier! Het grote productassortiment is een veelvoudige invulling voor de kinderwinkel en zal ...
€24,95
Deze wagen van stevig beukenhout en hoogwaardig vervaardigd multiplex geeft leuke inkoopbelevenissen in het winkeltje! Het transparant gelakte oppervlak is gemakkelijk te reinigen en stabiele rollen zorgen voor goede loopkwaliteit. Zonder inhoud.
€44,95
Van massief hout gemaakt en met 4 bont gelakte gewichten een onmisbaar bestanddeel voor kleine ondernemers! Op de balans zitten 2 verschuifbare compensatiegewichten voor het afstellen van de weegschaal – zo wordt iedere keer wegen echt handwerk!
€19,95
Nog meer plezier in het winkeltje dankzij de bont gelakte kassa met drukknoppen. In het insteekbare "display" geven 4 insteekkaarten met 8 motieven het gekocht product aan, 1 rol blanco papier kan als bon worden beschreven en de grote lade biedt ve...
€33,95
Houten Kassa met bewegende lade, drukknoppen, scanner en kaarten.
€19,95
Met 3 plakken brood. Draaiknop en drukmechanisme voor het naar beneden doen en vergrendelen van het brood.
€24,95
Keuken en Winkel accessoires
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x