Gereedschap en werkbanken

Sorteer op:

Praktisch onderweg en een sier voor de kinderkamer kapsalon: Deze knappe gereedschap koffer in van ongelakte hout. Ergonomische handvatten om makkelijk te dragen en de kliksluiting om makkelijk op te klappen.
€34,95
Geweldig veel plezier bij het schroeven en hameren en een fantastische oefening voor de motoriek! Accuraat vervaardigd van fijn geslepen beukenhout voldoet deze kist met gemak aan de hoge eisen die kleine vakmensen eraan stellen!
€21,95
Sale
In deze hoogwaardige houten koffer zitten 12 stuks gereedschap van gedeeltelijk geglazuurd hout. De boormachine wordt met klittenbandpunten vastgehouden, de andere stuks gereedschap zitten in lijsten met draaibare beschermingslijsten. Fantastisch en ...
€42,95 €34,95
Hier worden de nieuwe doe-het-zelvers in het leven geroepen! Aan de geweldige werkbank met een groot werkblad kunnen kinderhanden bij het hameren, schroeven, meten en zagen hun fijne motoriek oefenen! De bank wordt stevig vastgeschroefd en de banksch...
€84,95
Het gereedschap zorgt voor veel plezier bij het schroeven en het hameren.
€17,95
Kleine werkbank met diverse stukken gereedschap. Geweldig speelgoed voor kleine doe-het-zelvers. De bank moet met schroeven van hout in elkaar worden gezet! Motoriek en coördinatievermogen worden hier spelend verbeterd!
€24,95
Aan deze geweldige werkbank van stevig beukenhout en bont gelakt multiplex worden de eerste klussen van een vakman afgewerkt! Op de bankschroef met klembeveiliging kunnen werkstukken stevig worden ingespannen. Met gereedschap dat echt werkt!
€99,50
Toekomende werklui kunnen aan deze ruim bespeelbare werkbank hun handigheid en vaardigheden trainen: Schroeven, boren, hameren en zagen. Er is zelfs een lijmklem - precies als het origineel uit de wereld van de volwassenen.
€32,95
Deze hoogwaardig vervaardigde gereedschapskist met schroeven, moeren en wandborden is voor kleine knutselaars en "schroevers" de perfecte uitdaging! Hier wordt de fijne motoriek geoefend en de belangstelling voor gecompliceerd handwerk gewekt.
€24,95
Uitgerust met afneembare boormachine en gefixeerde cirkelzaag is deze werkbank met bankschroef de perfecte werkplek voor kleine vakmensen! Stevig vervaardigd van verschillende houtsoorten, bont en blank gelakt. Met hamer, schroevendraaier en moersleu...
€49,95
Bij het schroeven en hameren krijg je er echt plezier in! Een werkbank voor het oefenen van de motorische vaardigheden maakt de kleine vakmensen enthousiast!
€24,95
Set van 6. Werktuigen zijn van transparant gelakt volhout gemaakt en hebben vrolijke gezichten! Spelenderwijs maken kinderen kennis met schaaf, zaag, hamer, schrijfhaak, steeksleutel en schroevendraaier. In een leuke displaybox.
€19,95
Luister, wie er hamert! Met de bonte werktuig-gordel hebben kleine werklui alles paraat, wat zij nodig hebben. Liniaal, schroevendraaier, hamer, moersleutel, drie schroeven en vijf moeren zijn gemaakt van massief hout met kleurrijke lakken. Praktisch...
€19,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x