Strikken en Rijgen

Sorteer op:

Deze jonge dame wil altijd op zijn mooist voor de dag komen. Hul deze dame in diverse mooie outfits met de verschillende kledingstukken van vilt in de felste en mooiste kleuren. Rijg alle kledingstukken goed vast met de bijpassende veters en plaats deze d
€12,95
Zelfs een piraat wil op zijn mooist voor de dag komen. Hul deze piraat in diverse mooie outfits met de verschillende kledingstukken van vilt in de felste en mooiste kleuren. Rijg alle kledingstukken goed vast met de bijpassende veters en plaats de Piraat
€12,95
Set van 2. Felgekleurde houten strikplankjes. Een linker en een rechter schoen bieden genoeg oefening voor kinderen als hulp bij het leren strikken.
€9,95
Voor het oefenen van de motoriek – bereidt goed voor op het strikken van veters.
€6,95
Sale
Rijgspelen zijn heel populair. Hier is het een groene boom van hout, die in een houten stander wordt neergezet. Vier kakelbonte uilen worden met een rode rijgband in de takken vastgehouden. Een geweldig spel op reis, zo gaat de tijd snel voorbij.
€14,95 €11,95
Set van 4. Rijg kevers voor het oefenen van de motoriek – de vleugels moeten op de rug worden bevestigd. Deze kruipdieren oefenen de motoriek van de vingers.
€14,95
Set van 2. Deze houten vlinders oefenen de fijne motoriek van de vingers op speelse wijze. De veters moeten door de gaten worden gedaan, waarbij stevige elastieken de vleugels wat weerbarstig maken!
€14,95
Fantastisch hulpmiddel bij het leren van het veter strikken
€7,95
Set van 2. Rijgschoen om te leren veteren. Oefent het geduld en de vingervaardigheid.
€12,95
Strikplank voor het oefenen en behalen van het strikdiploma
€14,95
Rijgspel voor de oefening van de fijne motoriek. Met royaal toebehoren om eraan te rijgen
€16,95
Sale
Set van 4. Bont gelakte houten parels en kopjes voor het knutselen van kettingen, aanhangwagens en nog veel meer!
€17,95 €14,95
Voor deze spin van massieve houten bolletjes hoeft niemand bang te zijn – integendeel: De kleine spin helpt bij het oefenen van de fijne motoriek! Op 8 "poten" moeten elk 8 kleurige houten bolletjes worden geregen.
€16,95
Prachtige verzamelbox van hout met rijgelementen en 3 hangers van bont en gedetailleerd gelakt hout! De schuifdeksel geeft een goed zicht op de voorraad in de 19 vakken. 6 kleurige elastieken voor creatieve sieraden zijn inbegrepen!
€17,50
De verzamelbox van hout bevat liefdevol bont vormgegeven houten elementen, waarmee kinderen hun eigen kettingen, armbanden of hangers kunnen creëren! Een plastic deksel geeft zicht op de inhoud en houdt de elementen in hun 16 vakken. incl 2 touwtjes.
€17,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x