Educatief Spel

Sorteer op:

Puzzels van bedrukt hout laten verschillende gelaatsuitdrukkingen zien. Door de veelsoortige vormgevingsmogelijkheden van de gezichten is deze puzzel een aardige uitdaging voor de allerkleinsten!
€11,95
Bij dit getallenspel in houten lijst is nog meer concentratie bij de getallenkunstenaars vereist, omdat de kleurige houten blokken dichter bij elkaar staan!
€11,95
Hoe ziet Tim er eigenlijk van binnen uit? Peuters interesseren zich al voor het eigen lichaam en zijn functies. Het skelet,de spieren en de bloedbaan en de interne organen - op verschillende niveaus wordt het lichaam "gepuzzeld".
€14,95
Hier leren kinderen meer dan alleen handigheid, vorm- en kleuren erkenning – In 5 lagen wordt de lichaam van het skelet tot het aangedane kind getoond! 5 kleine vensters geven hulp bij het puzzelen van de 4 lagen à 7 onderdelen.
€14,95
Deze jonge prinses wil altijd op zijn mooist voor de dag komen. Hul deze dame in diverse mooie outfits met de verschillende kledingstukken van hout in de felste en mooiste kleuren. Leg alle kledingstukken op de juiste plaats.
€14,95
Set van 2. Wie eet wat? Met dit puzzel set leren kinderen spelenderwijs wat dieren inzwelgen. Drie voedingsmiddelen zullen in de juiste vorm gelegd worden. De afbeeldingen helpen, juist toe te wijzen. De puzzeldelen zijn geperst en zeer handig. Een p...
€16,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x