Buitenspeelgoed

Sorteer op:

Op het insteekbare kruis van onbehandeld grenen worden 5 gelakte pennen gestoken en met de sisalringen (Ø 7 cm) moet het hoogste aantal punten worden behaald! Traint de fijne motoriek en oog-hand-coördinatie en kan overal mee naar toe worden genomen ...
€9,95
Welk dier komt daar dan? Oei, het is helemaal dier! Het zijn alleen deze geweldige houten klossen met dierenpoten. De kleine voeten van kinderen plaatsen op het ronde plateau en worden van klauwen poten gehouden. De koorden zorgen voor een veilig sta...
€14,95
Welk dier komt daar dan? Oei, het is helemaal dier! Het zijn alleen deze geweldige houten klossen met dierenpoten. De kleine voeten van kinderen plaatsen op het ronde plateau en worden van groene klauwen poten gehouden. De koorden zorgen voor een vei...
€14,95
Leuke en stevige stelten gemaakt van massief hout. Door het lopen met de stelten verbeter je je evenwichtsgevoel. De voetstukken zijn 2-voudig verstelbaar.
€29,95
Set van 3. Een hark en 2 scheppen met verschillende vormen laten de allerkleinsten met enthousiasme echte massa´s zand steeds weer nieuw vormgeven en verplaatsen!
€12,50
De 8-dlg. set brengt veel plezier in het spel! De vrachtwagen-kipper rolt net als op een echte bouwplaats over het terrein en vervoert na het vullen met de schep het zand in de vormpjes (ca. 7 x 7 x 4 cm)!
€19,50
Set van 3. Glanzend kleurige emmers voor het transport en de vormgeving van het bouwmateriaal op het strand. Zandkastelen groeien dan soms torenhoog – of nog hoger!
€12,50
8-dlg. set. Een fascinerende molen, waarbij bij het doorvallen van fijn zand de raderen vrolijk draaien, 1 schep om voldoende zand te verplaatsen, 1 hark voor het effenen van de ondergrond, 1 gietemmer en 4 vormen voor fantastische zanddieren!
€18,50
Met 2 sticks, 4 kleurige ballen. en 1 retourinrichting. Voor professionals een leuke uitbreiding van de midgetgolf-set. Artikelen voor het hele jaar, omdat ze voor binnen en buiten heel geschikt zijn!
€39,95
Leuk croquet spel dat bestaat uit 10 delen! De set bestaat uit:

- 2 hamers
- 4 ballen
- 4 poortjes in de vorm van een kikker
de boog van de poortjes is gemaakt van stevig touw.

een leuke kleinere uitvoering van een klassiek model voor binn...
€22,95
Beleef veel spelplezier met deze midgetgolf set! De set bestaat uit:

- 2 golfsticks
- 2 ballen
- verschillende obstakels
- 5 scorekaarten
€60,50
Doel & schietwand

Hier worden kleine kampioenswedstrijden in tuin, park en op het strand beslist. Voor geweldig veel plezier zorgt dit poortje van stevige metalen buizen met zilverlak en een geknoopt nylonnet! De doelwand van degelijk en weervast ...
€69,95
Leuke skippybal in de vorm van een gele smiley! Beleef veel springplezier met deze ronde skippybal!
€11,99
Badminton is een leuk en snel racketspel, dat niet per se kracht op wordt gespeeld, maar meer met bliksemsnelle reacties en uithoudingsvermogen. Deze complete badminton set bestaat uit:
- 4 rackets
- 2 shuttles
- 1 net
- ijzeren stangen
hierdoo...
€29,95
Emmer met 20 stuks stoepkrijt. De stoepkrijtjes hebben een lengte van 11 en diameter van 2,5 cm. Emmer van 12 cm diameter en 12 cm hoogte heeft een handvat en deksel zodat je het overal makkelijk mee naartoe kunt nemen.
€4,95
Set van 2. Hier worden evenwicht en motoriek perfect geoefend! Een voet in de ring zetten, het uiteinde met de rol in cirkelbeweging brengen en met de tweede voet nu op tijd omhoog springen Bonte led-lampen stralen bij het draaien en brengen kleurrij...
€19,95
Nu is het kegelen pas echt leuk. De schattige kikkers met hun grote ogen maken ook de allerkleinsten enthousiast voor de kegelsport.
€23,95
Houten Bowling spel met prachtig gekleurde ballen en kegels met een gezichtje. Brengt leven in elke kinderkamer of buitenspeelplaats.
€17,95
Houten Bowling spel met prachtig gekleurde ballen en kegels met een gezichtje. Brengt leven in elke kinderkamer of buitenspeelplaats.
€23,95
Touwtje Springen met vriendinnen? Dat kan met deze set van 3 verschillende touwen met prachtige handvatten (beer, koe en tijger).
€19,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x