Rupsje Nooit Genoeg

Sorteer op:

Het steekpuzzel met het rups-motief van de populaire boekklassieker van Eric Carle traint de handigheid van kleine kinderhanden. Tijdens het spel ontwikkelen kinderen de zin voor vormen, omdat de hout onderdelen verschillende vormen hebben.
€16,95
Bij het trekken waggelt het "Rupsje Nooitgenoeg" met zijn hoofd. Op rollen bevestigt, trekt en strekt zich de kleine, bont gelakte hout rups tijdens de beweging net als een echte rups. Dit speeltuig biedt speelse meerwaarde.
€17,95
Het schattige "Rupsje Nooitgenoeg" komt hier als een 28-delig hout dominospel langs. Goed opgeborgen in een praktische houtbox met schuifdeksel, vindt u hier de typische motieven van Eric Carles kinderboekklassieker. Dit leuke spel schoolt geheugen...
€17,95
Er is niet alleen het kinderboek "Rupsje Nooitgenoeg" van Eric Carle - maar het rupsje als speeltuig voor de kleintjes. Met haar leren ze kleuren te herkennen, middels de bel tonen naast hun hoofd waar te nemen, verschillende structuren te tasten e...
€14,95
Twee in een: Het kleine "Rupsje Nooitgenoeg" is rammel en grijp kubus in een. Verschillende materialen en vullingen evenals kleine rammel maken eerste haptische ervaringen mogelijk en bevorderd de ontdekking van het milieu.
€12,95
Twee in een: Het kleine "Rupsje Nooitgenoeg" is een rammel en grijpdier in een. Verschillende materialen en vullingen evenals kleine rammel maken eerste haptische ervaringen mogelijk en bevorderd de ontdekking van het milieu de allerkleinste.
€7,50
Twee in een: Het kleine "Rupsje Nooitgenoeg" is rammel en grijpring in een. Verschillende materialen en vullingen evenals kleine rammel maken eerste haptische ervaringen mogelijk en bevorderd de ontdekking van het milieu.
€8,95
Het rupsje heeft veel bagage op zijn rug. Kakelbonte bouwblokken, die bij een kleine pauze gestapeld kunnen worden. Voordat het verder gaat worden alle houtblokken weer opgeborgen en geprobeerd om ze weer op de juiste plaats te leggen. Daardoor worde...
€34,95
Er is niet alleen het kinderboek "Rupsje Nooitgenoeg" van Eric Carle - maar ook het rupsje als memory spel voor de kleintjes. Met haar leren ze kleuren te herkennen en verbanden te leggen.
€14,95
Rupsje nooitgenoeg naar het beroemde boek van Eric Carle is het ideale comfort en kroel beest voor de allerkleinste.
€9,95
Rupsje nooitgenoeg naar het beroemde boek van Eric Carle is het ideale speelgoed voor het oefenen van de motoriek met deze mooi geleurde stapeltoren
€17,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x