Motoriek Speelgoed

Sorteer op:

Stapelaars opgelet! Wie bouwt de hoogste toren? In de juiste volgorde resultaat laten de blokken verschillende motieven zien. Alle stapelblokken hebben een opening, waarin zes verschillende houten dieren een thuis vinden.
€19,95
Uilen zijn echt trendy! Dit houten exemplaar is bijzonders aantrekkelijk, omdat verschillende vormen en kleuren op hun buik juist gesorteerd moeten worden. De bont gelakte puzzel uil bevordert de ontwikkeling van motoriek en sensoriek.
€12,95
Party in het paradijs! Vogel en vlinder schudden de appelboom. Olifant, giraf en slak dansen in de kring. Haas is alleen in zijn wortel geïnteresseerd. De twee tandwielgroepen van dit bont houten spel kunnen met de rode grip worden gedraaid.
€34,95
Met deze liefdevol vormgegeven houten motoriek-weide kunnen meteen drie spelletjes worden gespeeld: kogels worden door het bladerdak gehamerd, dieren van boom tot boom verschoven en ringen geteld.
€24,95
Vrolijk kleurige vlinders van textiel. Een motoriekspel in het midden, spiegelfolie en een klein speeluurwerk in de vleugels met punten van kunststof en met verschillende oppervlaktestructuur – dat zijn allemaal uitdagingen om te ontdekken en te lere...
€12,95
Een blank en bont gelakt stevig huisje nodigt uit voor een bezoek aan de wereld van motoriek en wiskunde! Aan 3 insteekbare spelkanten, een dakvlak met telraam en een leerklok, die bij het instellen op "12 uur" open garanderen onbeperkt plezier. 1 ...
€24,95
Een geweldige uitdaging aan de motoriek is deze olifant van stabiel beukenhout en bont gelakt multiplex! Aan 5 kanten stimuleren motoriek-lus, insteekplank met geometrische vormen, 2-zijdige puzzel met 6 draaiblokken, een motorieklabyrint en kleurige...
€39,95
De kleine snelle auto van stevig beukenhout brengt de allerkleinsten in verrukking! Niet alleen pijlsnelle ritten, maar ook leuke insteekspellen met de zes kleurige houten elementen zijn hier mogelijk! Stabiele metalen assen houden de wielen met rubb...
€49,95
Stabiele elastieken in benen en hals van de bont gelakte giraffe van massief hout brengen leven in het spel! Door indrukken van de figuur en het verschuiven van de houten elementen op de metalen spiraal wordt de motoriek van de vingers geoefend. Nog ...
€16,95
Bont gelakt en met kindvriendelijke motieven bedrukt. In de afneembare deksel zijn 6 motieven verwerkt, die in een labyrint worden bewogen. 8 vrolijke dierenkoppen moeten afhankelijk van de vorm in de openingen van de kubus worden gestoken. Motorisch...
€24,95
Kleurig in glanzende kleuren gelakt hout nodigt uit tot vingerspelen met de schuifelementen aan de gelakt metalen lus! Bewegend spelen bevordert de ontwikkeling.
€14,95
Hoe werken spiralen, rekenlinialen en moeren? Het driehoek motoriek speeltuig voor peuters bevorderd met vier prettige spelen de motorische ontwikkeling. Bont gelakt hout.
€15,95
Een kist met veel bonte ramen en deurtjes. Alle hebben verschillende sluitingen. Maar wie kan die openen? Hier zijn opmerkzaamheid en uithoudingsvermogen geëist. De fijne sluitingen scholen de fijne motoriek. Dit is een lastige aangelegenheid.
€34,95
Sale
De fijne motoriek van de vingers speels en met plezier oefenen wordt met de 8 functies echt "kinderspel"! De houten parels op de kleine abacus verschuiven, aan de xylofoon zachte en klankvolle tonen ontlokken.
€54,95 €44,95
Rupsje nooitgenoeg naar het beroemde boek van Eric Carle is het ideale speelgoed voor het oefenen van de motoriek met deze mooi geleurde stapeltoren
€17,95
Houten huis met diverse grendels en hendels, veiligheidsketting, beugel- & cilinderslot. Met dit huis worden de alledaagse motorische vaardigheden getraind! Maar wees voorzichtig! – hier worden de lieve kleintjes grote uitbrekers!
€38,95
Met een piepende sirene, drie kogels, schuifelementen en een spiraal lus traint ieder kind zijn motorische vaardigheden en worden deze spelenderwijs verbeterd. Met de sleuf is het motoriek vriendelijke bord gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.
€24,95
Inklapbare planken voor het oefenen van de motoriek. 1 insteekspel, 1 telraam en een labyrint met kleurige kevers dagen de vingers uit!
€19,95
Dubbelzijdige motoriekplank voor oefening van de fijne en grove motoriek van uw kind.
€17,95
Xylofoon, 2 insteekspellen, leerklok en motoriekboog met kleurige houten bolletjes. 5 kanten spel en plezier met leereffect.
€21,95
Deur opslaan, bonte kogels duwen en draaien, geometrische vormen in de juiste openingen stoppen. Deze stevige actieve kubus is van massief hout en in verse kleuren bemaald. Peuters maken hier spelenderwijs kennis met de wereld van de kleuren, vormen ...
€17,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x