Duw- en Trekfiguren

Sorteer op:

Deze kleine hond kunnen de allerkleinsten achter zich aantrekken en dankzij de rubberringen aan de banden is hij heel geluidsarm. Hij waggelt met de oren en staart en slaat in iedere bocht een goed figuur. Het bot aan het lijn is bedoeld als beloning...
€16,95
Deze houten trek-zebra heeft een heel bijzondere gave: De kleurige tandwielen met verschillende motieven kunnen willekeurig geplaatst worden. Ze haken in de tandwielen van de zebra in en draaien om het hardst.
€15,95
Fijn vervaardigd en gedeeltelijk bont gelazuurd is deze geweldige locomotief van beukenhout. Bij het rollen draaien de 8 blokken aan hun stangen vrolijk in het rond.
€14,95
Kleurig plezier voor kleine fans van het bewegende spel is deze locomotief van fijn geslepen beukenhout! De geweldige kwaliteit, een knarsend geluid in de "ketel" en de bij het achteraan trekken draaiende bestuurderscabine staan garant voor plezier...
€8,95
Set van 3. Schattige eenden van massief hout vervaardigd en in fraaie kleuren geglazuurd, sjokken vrolijk achter de kinderen aan! Kleurige details versterken hun vrolijke en leuke uiterlijk.
€14,95
Van massief hout gemaakt, brengt de insteekbare kip plezier in huis voor de kleintjes! Bij het trekken "dansen" de eieren vrolijk op hun wagen en met kleurige versieringen op de wielen genieten de ogen van het bewegelijke spel.
€16,95
Deze van blank en bont gelakt beukenhout stevig vervaardigde leuke eendenfamilie waggelt bij het erachter aan trekken vrolijk. Het lint kan variabel worden ingesteld, zodat de eendenkinderen heel dicht of op een afstandje hun moeder volgen!
€14,95
De vrolijke pinguïnfamilie van massief hout is met aanhangwagens onderweg. De kleine pinguïns draaien bij iedere rit vrolijk rond op de wielen!
€15,95
Bij het trekken beweegt de draak en kleppert met zijn poten!
€8,95
Van bont geglazuurd en onbehandeld beukenhout hoogwaardig vervaardigd, waggelt de vrolijke hond aan het koord getrokken er achteraan!
€16,95
Van bont geglazuurd en onbehandeld beukenhout hoogwaardig vervaardigd, waggelt deze krokodil aan het koord getrokken er vrolijk achteraan!
€14,95
Deze kleine rups van hoogwaardig beukenhout is glanzend groen gelakt en heeft een schattig gezicht! Bij het trekken kleppert ze er vrolijk op los met de waggelende elementen van haar lichaam, de wielen hebben witte rubberringen.
€15,95
Bij het achter je aan trekken strekt en kromt zich Willy
€8,95
Kleine koeienfamilie om achter je aan te trekken. De mammakoe zegt boe, als er boven op de houten stift wordt gedrukt!
€12,95
Deze kleurrijke houten telfoon is een genot voor ieder kind. Spelenderwijs raken kinderen gewend aan het onderscheiden van de felle kleuren en trainen de fijne motoriek met het insteken van de blokken. Met het koort kan de telefoon overal mee naar toe wor
€24,95
Charmant: De uilen moeder onderwijst haar kuiken met het "rollen". Het trek speltuig heeft verschillende functies: ter achterna trekken, maar ook om te schuiven, alleen of met z'n tweeën en zelfs om in elkaar te steken.
€17,95
Bij het trekken waggelt het "Rupsje Nooitgenoeg" met zijn hoofd. Op rollen bevestigt, trekt en strekt zich de kleine, bont gelakte hout rups tijdens de beweging net als een echte rups. Dit speeltuig biedt speelse meerwaarde.
€17,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x